Blog

Dec 10

Automatische Incasso | Bliksemsnelle Betalingen

Een automatische incasso is een efficiƫnte manier om de betalingen van uw abonnementen, doorlopende en herhalende betalingen te onvangen.

Nov 19

Gebruik Maken Van Een Incassobureau Of Factoring?

Een incasso en factoring zijn gemaakt om bedrijven bij te staan in het vergaren van hun inkomsten, maar ze beheren cash flow op een andere manier. Dus moet u nu als bedrijf gebruik maken van een incassobureau of factoring?

Oct 15

Onbetaalde Factuur Volledig Betaald Krijgen

U deed het werk, verzond uw factuur en wachtte geduldig de betaling af. Nu zijn de 30 dagen echter om en er is nog steeds geen betaling. U wil geen bruggen verbranden, maar de onbetaalde factuur schaadt uw cash flow. Wat nu?

Sep 15

Niet Betalende Klanten? Zo Kan U Ze Aanpakken

In point-of-sale bedrijven zoals restaurants, winkels en online shops, betaalt de klant meteen voor hun aankoop. Maar als uw bedrijf factureert, moet u de klant vaak 30, 60 of zelfs 90 dagen de tijd geven om hun betaling uit te voeren - en toch heeft u niet betalende klanten.

Aug 11

Onbetaalde Facturen Innen Dankzij Deze 5 Stappen

Bent u het beu om steeds te maken te hebben met onbetaalde facturen? Heeft u betere dingen te doen? Zorg ervoor dat u deze 5 stappen volgt om meer onbetaalde facturen te innen.

Schrijf je nu in voor onze tips en informatie.

Nieuwsbrief