Automatische Incasso | Bliksemsnelle Betalingen

10 December 2016

Een automatische incasso is een efficiënte manier om de betalingen van uw abonnementen, doorlopende en herhalende betalingen te onvangen.

Het opvolgen van betalingen door debiteuren is tijdrovend en ze betalen vaak niet binnen de vooropgestelde termijn. Uw klanten zullen veel sneller betalen met een automatisch incasso. En het is niet alleen makkelijk voor u, maar het is ook makkelijk voor uw klant om zijn facturen te betalen.

Wanneer uw klant u een incasso mandaat overhandigt voor een automatisch incasso, bent u in de mogelijkheid om na het aangeven en bezorgen van de factuur automatisch het geld van zijn/haar rekening te halen. En met automatisch bedoelen we dat uw klant niets meer hoeft te doen.

Via het automatische incasso zegt u vaarwel tegen onaangename incassokosten en vervolgingen. Bovendien spendeert u minder van uw waardevolle tijd in het opvolgen van betalingen en kan u een betere prognose maken wanneer nieuw werkkapitaal zich beschikbaar stelt.

Voordelen Automatische Incasso

  • Tijdbesparend
  • Efficiënt
  • Sneller Geld op uw Bankrekening
  • Binnen 24 Uur Starten

Port Finance: Automatische Incasso's Op Maat

Port Finance biedt een automatische incasso dienst aan die u bijstaat als er iets mis gaat met een betaling. Wij voorzien u van de exacte reden waarom er een betaling niet door is gegaan en zullen automatisch de betaling opnieuw aanbieden. Indien nodig brengen wij de klant op de hoogte en trachten we alternatieve betaalmogelijkheden aan te bieden om alsnog de betaling rond te krijgen.

Met een automatisch incasso hoeft u zich geen zorgen te maken. Port Finance zorgt ervoor dat elke betaling goed opgevolgd wordt en verleent bijstand wanneer dat nodig mocht zijn. Neem vandaag contact met ons op en start morgen met uw automatische incasso's.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met Port Finance voor extra uitleg!

  085 – 047 10 19

Schrijf je nu in voor onze tips en informatie.

Nieuwsbrief